Ga naar de hoofdinhoud

Drinken met zuiveringszout

Baking soda drinken

.

Baking soda kan zuren neutraliseren dankzij de alkalische eigenschappen en kan bijvoorbeeld sommige zure dranken beter verteerbaar maken. Je kunt baking soda ook gebruiken om je water zachter te maken en je koffie of thee een speciale nieuwe smaak te geven. De toepassing hiervoor is eenvoudig:

Voeg een snufje baking soda toe aan het koffie- of theewater. Je kunt de zuiveringszout ook rechtstreeks in het filter mengen.

Een limonade wordt de verfrissing van de dag, en dat allemaal op natuurlijke wijze.

Giet versgeperst citroensap in een glas water en breng eventueel op smaak met suiker, meng met 1/2 theelepel zuiveringszout en je limonade is klaar.

Je zult merken dat zure dranken beter te verdragen zijn en brandend maagzuur voorkomen.

Probeer het uit!

Informatie

E-Mail

X E-mailformulier sluiten

Onze bekroonde service beantwoordt je e-mailverzoek op werkdagen binnen korte tijd.


(*) Verplichte velden
Onze e-mail: flessen.nl@floracura.net
Let op ons privacybeleid.

Live-Chat

X Messenger sluiten
  • Live chat openen

Onze directe servicetijd is op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Stuur ons nu een bericht (of e-mail) - we garanderen een antwoord de volgende werkdag.