Ga naar de hoofdinhoud

Bakken met zuiveringszout

Bakken met zuiveringszout.

Wil je chemisch bakpoeder vermijden of heb je geen bakpoeder in huis? Baking soda kan gebruikt worden!

Baking soda kan een geweldige vervanging zijn voor bakpoeder in combinatie met een zuur en laat je bakproducten op een natuurlijke manier rijzen. En het is zo simpel als volgt:

In plaats van bakpoeder voeg je baking soda toe aan je deeg. Het is belangrijk dat de baking soda wordt gemengd met een zuur component. Baking soda neutraliseert de zure smaak, dus het maakt niet uit welk zuur je toevoegt. Een voorbeeld is karnemelk of yoghurt.

Je deeg zal een fantastische smaak hebben en licht en luchtig zijn.

Probeer het uit!

Informatie

E-Mail

X E-mailformulier sluiten

Onze bekroonde service beantwoordt je e-mailverzoek op werkdagen binnen korte tijd.


(*) Verplichte velden
Onze e-mail: flessen.nl@floracura.net
Let op ons privacybeleid.

Live-Chat

X Messenger sluiten
  • Live chat openen

Onze directe servicetijd is op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Stuur ons nu een bericht (of e-mail) - we garanderen een antwoord de volgende werkdag.